Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜηχανή επεξεργασίας μπαρών τροφοδότησης

Κάμπτοντας punching μπαρών τροφοδότησης χαλκού ελέγχου PLC και ανοικτή μηχανή πληγμάτων φάσης εξόδου

Κίνα Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Είχαμε τη mylar μηχανή διαμόρφωσης από Kiande. Άριστος στην παραγωγή και πολύ εύκολος να καταλάβει το πίνακα ελέγχου.

—— Muhammad adeel

Το Kiande παρέχει πάντα μετά από την υπηρεσία όποτε απαιτημένος!

—— Virendra

Η αγαπητή Wendy, Καλημέρα… Είμαι πολύ ευγνώμων για τη σταθερή και γρήγορη προσοχή σας σε όλα που μας αφορούν Και σκέφτομαι ότι λόγω της συνεργασίας σας αυτό είναι μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις που εξετάζουμε.

—— helal

Είμαι Online Chat Now

Κάμπτοντας punching μπαρών τροφοδότησης χαλκού ελέγχου PLC και ανοικτή μηχανή πληγμάτων φάσης εξόδου

PLC control copper busbar bending punching and outlet phase stab open machine
PLC control copper busbar bending punching and outlet phase stab open machine PLC control copper busbar bending punching and outlet phase stab open machine PLC control copper busbar bending punching and outlet phase stab open machine PLC control copper busbar bending punching and outlet phase stab open machine

Μεγάλες Εικόνας :  Κάμπτοντας punching μπαρών τροφοδότησης χαλκού ελέγχου PLC και ανοικτή μηχανή πληγμάτων φάσης εξόδου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Kiande
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Kd-dtytj-C/A 4.5(6)
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα 2: Μηχανή επεξεργασίας μπαρών τροφοδότησης Όνομα 1: Εξοπλισμός κατασκευής μπαρών τροφοδότησης
Μέγιστο κάμπτοντας πλάτος: 300mm Βασικά σημεία πώλησης: Πολυλειτουργικό
Δύναμη κάμψεων (KN): 400 Μέγιστη υδραυλική δύναμη: 31.5Mpa
Ακρίβεια προσδιορισμού θέσης: 0.2mm Piler επικεφαλής δύναμη (KN): 300
Δύναμη διατρήσεων (KN): 300 Δύναμη: 380~415VAC 50~60Hz 10kW
Υψηλό φως:

Κάμψης και Punching μπαρών τροφοδότησης μηχανή

,

2kW Punching μπαρών τροφοδότησης μηχανή

,

κάμπτοντας μηχανή μπαρών τροφοδότησης 300mm

Κάμπτοντας punching μπαρών τροφοδότησης χαλκού ελέγχου PLC και ανοικτή μηχανή πληγμάτων φάσης εξόδου

 

 

Εφαρμογή

 

Αυτός ο επεξεργαστής είναι κατάλληλος για το μεγάλο ηλεκτρικό γραφείο, τη μετάδοση γραφείων διανομής δύναμης, γραφείων διακοπτών και δύναμης και τη χρήση εργοτάξιων οικοδομής εφαρμοσμένης μηχανικής κατασκευής διανομής. Κατάλληλος για τη μετάδοση και τη διανομή σε μια μεγάλη εργασία εργαστηρίων και περιοχών, την κατασκευή, και τα γραφεία διανομής δύναμης και τα γραφεία διακοπτών, κ.λπ.

 

 

Στοιχεία εξοπλισμού όσον αφορά την πολυσύνθετη μηχανή επεξεργασίας αγωγών μπαρών τροφοδότησης

 

Αριθ. Παράμετροι
Πρότυπο Kd-dtytj-C/A 4.5(6)

Δύναμη

(KN)

Κάμψη 400
Διάτρηση 300
Piler κεφάλι 300
Κτύπημα του άξονα Χ 1800mm
Ταχύτητα του άξονα Χ 0~150mm/s
Χαρακτηρισμός Γραμμωτός κώδικας, κώδικας QR (προαιρετικός)

Μέγεθος αγωγών (αργίλιο, χαλκός)

Μήκος 1200mm~6000mm
Πλάτος 140mm~300mm
Πάχος 2mm~6mm
Ακρίβεια προσδιορισμού θέσης 0.2mm
Επαναλαμβανόμενη ακρίβεια προσδιορισμού θέσης 0.05mm
Δύναμη λεπίδων πριονιών 2kW
Διάμετρος λεπίδων πριονιών 400mm
Μέγιστο κάμπτοντας πλάτος 300mm
Μέγιστη κάμπτοντας διαφορά ύψους 40mm
Μέγιστη υδραυλική δύναμη 31.5MPa
Δύναμη 380~415VAC 50~60Hz 10kW

 

Εισαγωγή λειτουργίας

 

Από την πολυσύνθετη μηχανή επεξεργασίας αγωγών μπαρών τροφοδότησης, ο χειριστής θα εισαγάγει τις τιμές όπως το μήκος, το πλάτος, piler η θέση, η ποσότητα και το κ.λπ. για να κινήσει τις αυτόματες εργασιακές διαδικασίες συμπεριλαμβανομένου punching ακρών, piler του ανοίγματος, piler punching και κ.λπ….

Κάμπτοντας punching μπαρών τροφοδότησης χαλκού ελέγχου PLC και ανοικτή μηχανή πληγμάτων φάσης εξόδου 0

 

 

Το σύστημα ζεύξεων μπαρών τροφοδότησης είναι είναι ένα σύστημα τη ηλεκτρική δύναμη που χρησιμοποιούν την μπάρα τροφοδότησης χαλκού ή αλουμινίου με τα κατάλληλα συνημμένα και το καλό ποσό προστασίας για να αποτρέψει τα καλώδια από να πάρει χαλασμένο λόγω των ξένων οργανισμών.

 

Οι μπάρες τροφοδότησης γίνονται τώρα αναντικατάστατες απλά λόγω του παράγοντα ευκολίας και ασφάλειας. Χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά καλώδια, το κόστος της τηλεγράφησης και της ζεύξης και του χρόνου που λαμβάνεται για την εγκατάσταση είναι πολύ υψηλότερο από τις μπάρες τροφοδότησης επίσης.

 

Η εγκατάσταση των μπαρών τροφοδότησης πέρα από τη συμβατική τηλεγράφηση έχει μια σειρά των πλεονεκτημάτων μερικές από την οποία αναφέρονται κατωτέρω:

 

Σχέδιο: Οι μπάρες τροφοδότησης έχουν ένα συμπαγές σχέδιο μέσω του οποίου οι συμπιεσμένοι επίπεδοι αγωγοί μπορούν να περάσουν μέσω της περίφραξης. Λόγω των συμπαγών σχεδίων, οι μπάρες τροφοδότησης απαιτούν το μικρότερο διάστημα από τα παραδοσιακά συστήματα τηλεγράφησης και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν πρέπει να διαβιβαστούν χιλιάδες αμπέρ της ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Απορρόφηση θερμότητας: Δεδομένου ότι το σχέδιο είναι συμπαγές και έχει ένα περίβλημα μετάλλων με την καθορισμένη με σαφήνεια επιφάνεια, οι μπάρες τροφοδότησης μπορούν να απορροφήσουν τη θερμότητα που παράγεται ενώ μεταδόσεις και διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας στους τοίχους της περίφραξης. Το σύστημα είναι πολύ καλύτερο από το παραδοσιακό σύστημα τηλεγράφησης.

 

Ευελιξία: Οι μπάρες τροφοδότησης είναι πιό εύκαμπτης φύσης έναντι των καλωδίων υπό την έννοια ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε είδος δομής με οποιαδήποτε διαμόρφωση. Είναι εύκολα τροποποιήσιμοι και ως εκ τούτου η προσθήκη ενός πρόσθετου δωματίου ή η οικοδόμηση μπορεί να γίνει εύκολα. Οι μπάρες τροφοδότησης μπορούν επίσης να επανεντοπιστούν χωρίς ένα μεγάλο μέρος δαπανών κεφαλαίου.

 

Εξοικονόμηση κόστους: Οι μπάρες τροφοδότησης μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα από ένα καλώδιο και αναλαμβάνουν ένα μικρότερο κόστος της εγκατάστασης από τα παραδοσιακά καλώδια. Μπορούν επίσης να τοποθετηθούν σε έναν μικρότερο χρόνο από τα παραδοσιακά καλώδια.

 

Καλύτερη αντίσταση: Οι μπάρες τροφοδότησης έχουν τα άκαμπτα στοιχεία σχεδίου και ως εκ τούτου έχουν την καλύτερη αντίσταση από τα καλώδια, ειδικά σε περίπτωση βραχυκυκλωμάτων. Οι μπάρες τροφοδότησης έχουν μια ελάχιστη απόσταση μεταξύ των αγωγών που μειώνει με τη σειρά την επαγωγή της αντίστασης. Οι μπάρες τροφοδότησης έχουν επίσης μια λεπτή και επίπεδη ρόδα που βοηθά στη βέλτιστη διανομή της πυκνότητας του ρεύματος και μειώνει με τη σειρά την αντίσταση. Λόγω των χαμηλότερων επιπέδων πυκνότητας, η απώλεια τάσης είναι πολύ χαμηλότερη από τα καλώδια για το ίδιο μήκος.

 

Μειωμένη απώλεια ενέργειας: Οι μπάρες τροφοδότησης έχουν τη χαμηλότερη αντίσταση από τα καλώδια. Ως εκ τούτου η απώλεια ενέργειας λόγω της μετάδοσης και της διανομής είναι χαμηλότερη στις μπάρες τροφοδότησης. Οι μπάρες τροφοδότησης έχουν επίσης μια περιορισμένη αύξηση της αντιδραστικής δύναμης να λειτουργήσουν έναντι των συστημάτων καλωδίων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Tina

Τηλ.:: +8618115561910

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα